De linker- en/of rechtermuisknop van mijn muis werkt niet. Wat kan ik doen?

Gewijzigd op Tue, 12 Mar 2024 om 01:24 PM

Hier zijn enkele stappen die je kunt nemen om het probleem op te lossen:

Als je eerder software van een ander apparaat op je pc hebt geïnstalleerd, kan deze nog steeds actief zijn en conflicten veroorzaken met je muis. We raden aan om eventuele oude software te verwijderen voordat je de muis opnieuw installeert om ervoor te zorgen dat er geen conflicten zijn.

Probeer je muisinstellingen te wijzigen. Ga naar Start > Instellingen > Apparaten > Muis en touchpad en pas de instellingen aan zoals nodig.

Als het probleem aanhoudt, raden we aan om je muis op een andere computer aan te sluiten om te zien of het probleem aanhoudt. Als dat het geval is, kunnen we concluderen dat de muis defect is. Binnen de garantieperiode raden we aan om contact op te nemen met je retailer voor de vervanging van het defecte product.

We hopen dat deze stappen je hebben geholpen om het probleem met het muiswiel op te lossen. Als je verdere vragen of zorgen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons klantensupportteam.