Hoe installeer ik een draadloze muis?

1. Schuif het deksel van de onderkant van de muis om de USB-ontvanger eruit te halen. Als u de USB-ontvanger niet kunt vinden, raadpleeg dan dit artikel.
  2. Sluit de USB-ontvanger aan op een vrije USB-poort van de computer zonder gebruik te maken van een hub of verlengkabel.
  3. Plaats een volle batterij of batterijen in het batterijcompartiment en sluit het compartiment.
  4. Schakel de muis in met de schakelaar aan de onderkant van de muis.
  5. De computer herkent de muis en installeert automatisch het ingebouwde stuurprogramma. Dit kan enkele ogenblikken duren.

De muis is klaar voor gebruik.

Houd er rekening mee dat dit een algemene handleiding is voor alle Trust-muizen en dat dit voor verschillende muizen enigszins kan uitstellen. Indien u nog vragen heeft, verwijzen wij u naar de meegeleverde gebruikershandleiding. De gebruikershandleidingen zijn te vinden op https://www.trust.com/ op elke specifieke productpagina.