Waar vind ik de USB-ontvanger?

Gewijzigd op Mon, 11 Mar 2024 om 03:35 PM

Muizen

Jouw muizenontvanger zit niet los in de doos, maar bevindt zich binnenin jouw muis. Je kunt het vinden volgens het model van jouw muis, zoals getoond in de volgende voorbeelden. Het gedeelte gemarkeerd in geel geeft aan waar de USB-ontvanger zich bevindt.

Voorbeelden:

Gelegen binnenin het batterijcompartiment.

Gelegen aan de onderkant van de muisonderkant (de indeling kan variƫren afhankelijk van het model).

Toetsenborden

De ontvanger van jouw toetsenbord bevindt zich mogelijk niet in de doos, maar kan binnenin jouw toetsenbord zitten. Je kunt het vinden volgens het model van jouw toetsenbord, zoals getoond in de volgende voorbeelden.

Voorbeelden:

Gelegen aan de achterkant van het toetsenbord in een speciaal compartiment.

Gelegen binnenin het batterijcompartiment (de indeling kan variƫren afhankelijk van het model).