De cursor van mijn muis beweegt niet. Wat kan ik doen?

Gewijzigd op Wed, 03 Jan 2024 om 11:26 AM

Wij adviseren om het volgende te controleren:

1. Controleer of u geen software van een vorige muis heeft die de normale werking ervan zou kunnen verstoren
  2. Update uw besturingssysteem.
  3. Ga naar uw apparaatbeheer.
  4. Zoek uw muis.
  5. Klik er met de rechtermuisknop op en verwijder het stuurprogramma.
  6. Herstart je computer.
  7. De computer zal het apparaat automatisch detecteren en installeren.
  8. De muis is klaar voor gebruik.

Als u een USB 3.0-poort gebruikt, raden wij u aan in plaats daarvan een USB 2.0-poort te gebruiken.

Als het probleem zich blijft voordoen, test u de muis met een andere computer en controleert u of het probleem zich herhaalt.