VOXX Draadloze Oplaadbare Ergonomische Muis - Het lijkt erop dat de batterij van de muis niet oplaadt.

Gewijzigd op Fri, 19 Jan 2024 om 05:19 PM

Artikelnummer 23731

Vraag: Mijn Voxx-muis laadt niet op. Wat kan ik doen?

Bepaal of de USB-oplaadpoort van de muis defect is of dat de oplaadkabel defect is.

• Laad een ander apparaat op met de oplaadkabel van de muis.
  • Gebruik een andere kabel om de muis op te laden. Dit zal bepalen waar het probleem vandaan komt.

Als het probleem met de kabel te maken heeft:
In dat geval kunnen we een nieuwe kabel verstrekken. Neem contact op met de klantenservice zodat we kunnen regelen om een andere kabel te sturen.

Als het probleem met de muis te maken heeft:
Gebruik in dat geval uw garantie en ruil het product in voor een nieuw exemplaar bij uw winkelier. De volgende links zullen u begeleiden:
Mijn product is defect. Hoe kan ik gebruik maken van de garantie?
Ik heb een Trust-product gekocht via Amazon en het product is defect. Hoe kan ik gebruik maken van de garantie?