VOXX Draadloze Oplaadbare Ergonomische Muis. Het muiswiel of scroll is defect.

Gewijzigd op Fri, 19 Jan 2024 om 10:50 AM

Artikelnummer 23731

Vraag: Het muiswiel of scroll van mijn muis Voxx lijkt defect. Wat kan ik doen?

Om te bevestigen dat het probleem te wijten is aan de hardware van de muis, raden we aan om de muis Voxx op een ander apparaat te testen.

Als het probleem aanhoudt en de garantie nog geldig is:
In dat geval raden we aan gebruik te maken van uw garantie en het product via uw winkelier om te ruilen voor een nieuw exemplaar. De volgende links zullen u begeleiden:
Mijn product is defect. Hoe kan ik gebruikmaken van de garantie?
Ik heb een Trust-product via Amazon gekocht en het product is defect. Hoe kan ik gebruikmaken van de garantie?