Trezo Comfort draadloze toetsenbord- en muisset - Het lijkt erop dat mijn toetsenbord/muis niet is gekoppeld

(Compatibel artikelnummer 24529/25025)

Vraag: mijn toetsenbord/muis werkt niet maar de USB-ontvanger wordt correct herkend door het besturingssysteem, wat kan ik doen?

Soms gaat de koppelingsinformatie tussen de muis, de dongle en het toetsenbord verloren.

Als dat gebeurt, werkt het toetsenbord en/of de muis helemaal niet.

• Synchronisatieproces USB ontvanger en toetsenbord (muis uitgeschakeld laten)

Sluit eerst de USB ontvanger aan op de USB poort van de computer. De ontvanger begint te zoeken naar een nieuw apparaat. Zorg ervoor dat je de volgende procedure binnen 15 seconden uitvoert, aangezien de ontvanger na 15 seconden stopt met zoeken.

Plaats nu de batterij in het batterijvak van het toetsenbord. Wanneer je ziet dat de batterij-indicator knippert, druk je onmiddellijk met de linkerhand op de toets 'ESC' (vasthouden en niet loslaten) en blijf de toets 'K' gedurende 3-5 seconden indrukken.

Herhaal stap 1 en stap 2 als het koppelen niet lukt.

• Synchronisatieproces van USB ontvanger en muis (toetsenbord uitgeschakeld laten)

Sluit ten eerste de USB ontvanger aan op de USB poort van de computer. De ontvanger begint te zoeken naar een nieuw apparaat. Zorg ervoor dat je de volgende procedure in één keer uitvoert omdat het zoeken naar nieuwe apparaten na 15 seconden stopt.

Plaats nu de batterij in het batterijcompartiment van de muis. Druk onmiddellijk het scrollwiel + de rechterknop gedurende 3-5 seconden in en koppel de muis met succes aan de dongle.

Herhaal stap 1 en stap 2 als het koppelen niet lukt.