GXT 488 FORZE GAMING-HEADSET VOOR PS4/5 - HOE INSTALLEER IK DE FORZE KOPTELEFOON OP MIJN COMPUTER

Gewijzigd op Mon, 19 Feb 2024 om 04:32 PM

(Compatibele artikelnummers 23530/23531/23532)

Vraag: heb ik een stuurprogramma nodig om mijn koptelefoon op Windows te installeren?

De ondersteuning voor deze koptelefoon is ingebouwd in Windows, inclusief Windows 10/11. Zodra je de koptelefoon aansluit op de computer, herkent Windows de koptelefoon en wordt het ingebouwde Windows-stuurprogramma geïnstalleerd.

Volg de onderstaande stappen om de koptelefoon opnieuw te installeren.

1. Zorg ervoor dat je systeem up-to-date is door de instructies van de website www.windowsupdate.com te volgen.

2. Koppel de koptelefoon los en start het systeem opnieuw op.

3. Wanneer Windows volledig geladen is, sluit je het product rechtstreeks aan op de 3,5mm audiopoort van je computer.

4. Windows zou de koptelefoon moeten herkennen en het ingebouwde Windows-stuurprogramma moeten installeren.

5. Controleer in Apparaatbeheer of het product correct is geïnstalleerd of dat er een foutmelding (zichtbaar door het gele uitroepteken) wordt gemeld.

6. Nadat het apparaat is herkend door het systeem en zichtbaar is in Apparaatbeheer, moet u het selecteren als standaardapparaat voor afspelen en opnemen om het te kunnen gebruiken.

7. Als de bovenstaande stappen niet helpen, kunt u de headset dan aansluiten op een andere pc en de stappen opnieuw proberen?