GXT 488 FORZE GAMING HEADSET VOOR PS4/5 - MIJN MICROFOON WERKT NIET

Gewijzigd op Mon, 19 Feb 2024 om 02:52 PM

(Compatibele artikelnummers 23530/23531/23532)

Vraag: mijn microfoon werkt niet, wat kan ik doen?

Als je microfoon niet of niet goed werkt, probeer dan de volgende stappen:

Controleer de aansluitingen: Controleer of de koptelefoon correct is aangesloten op het apparaat. Als je een computer gebruikt, controleer dan of je de audioconnector correct in de daarvoor bestemde audiopoorten hebt gestoken.

Controleer de instellingen van het apparaat: Controleer de instellingen van het apparaat waarop je de koptelefoon gebruikt. Zorg ervoor dat de microfoon is ingeschakeld en dat het volumeniveau niet op 'mute' of heel laag staat.

Test op een ander apparaat: Sluit de koptelefoon aan op een ander apparaat om te zien of het probleem specifiek is voor het apparaat dat je gebruikt of dat het de koptelefoon zelf betreft.

Controleer de microfoon van de koptefoon: Probeer, indien mogelijk, de microfoon van de koptelefoon te gebruiken op een ander apparaat om te controleren of deze goed werkt. Er kan een fysiek probleem zijn met de microfoon.

Drivers en updates: Als je de koptelefoon met een computer gebruikt, moet je mogelijk de audiodrivers of firmware bijwerken. Zorg ervoor dat je de nieuwste stuurprogramma's voor de koptelefoon hebt geïnstalleerd.