GXT 488 FORZE GAMING-HEADSET VOOR PS4/5 - HOE SLUIT IK DE KOPTELEFOON AAN OP DE PS4/5?

Gewijzigd op Wed, 21 Feb 2024 om 04:37 PM

(Compatibele artikelnummers 23530/23531/23532)

Vraag: hoe sluit ik de Forze-koptelefoon aan op de PS4/5?

Zo sluit je de koptelefoon op de PS4/5 aan:

• Sluit de koptelefoon aan op de 3,5mm-aansluiting van de controller.
  • Zet het volume hoger op de afstandsbediening van de koptelefoon.
  • Demp de microfoon op de inline afstandsbediening van de koptelefoon
  • Configureer de koptelefoon in de instellingen voor audioapparaten van de PS4: Instellingen > Apparaten > Audioapparaten