GAMING HEADSET FOR PS5™ GXT 498 FORTA – UITGEBREIDE GEBRUIKERSHANDLEIDING

Gewijzigd op Thu, 21 Dec 2023 om 02:12 PM

Compatibele artikelnummers 24716/24715

Hoe sluit je de Forta koptelefoon aan op de PS5 en de computer?

Aansluiten op de PS5

Sluit de audiokabel met de 3,5mm-aansluiting aan op de audiopoort van je PS5-gamepad.

A picture containing linedrawing
Description automatically generated

Volg de stappen zoals weergegeven in de onderstaande Video om te controleren of de PS5 de koptelefoon heeft herkend als invoer- en uitvoerapparaat:

De koptelefoon is klaar voor gebruik.

Aansluiten op de computer

Sluit de audiokabel met de 3,5 mm stekker aan op de audiopoort van je computer. (Zorg ervoor dat de computer een gecombineerde audiopoort heeft, anders moet je een kabel-audiosplitter/adapter gebruiken)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Afneembare microfoon en audiokabel

Zowel de microfoon als de audiokabel zijn afneembaar. Dit verkleint de kans op breuk en maakt het mogelijk om deze onderdelen te vervangen in geval van defect. Verwijder beide door voorzichtig aan de stekker te trekken. Trek niet aan de draad om breuk te voorkomen.

A pair of glasses
Description automatically generated with medium confidence

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bediening van de koptelefoon
De
Forta koptelefoon heeft een aan/uit-schakelaar voor de microfoon. De achtergrond van de microfoonschakelaar is wit als de microfoon actief is en oranje als de microfoon gedempt is.

Het volume kan rechtstreeks worden geregeld met het volumewieltje.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Probleemoplossen

Mijn microfoon wordt niet herkend door applicaties (bijv. Teams of Zoom.)

Controleer in Windows 10 en 11 onder Privacyinstellingen (afbeelding) of apps zoals Skype, Teams, enz. de microfoon kunnen gebruiken.

A screenshot of a computer
Description automatically generated

Windows gebruikt de verkeerde microfoon wanneer andere apparaten zijn geïnstalleerd

Open de geluidsinstellingen en stel de koptelefoon in als standaardapparaat, voor zowel invoer als uitvoer in de geluidsinstellingen zoals weergegeven in de onderstaande afbeeldingen.

Afbeelding met tekst, schermopname, software
Automatisch gegenereerde beschrijving

(Als je niet zeker weet hoe je geluidsinstellingen moet openen, kun je op de Microsoft-site kijken voor meer instructies)

Afbeelding met tekst, software, Webpagina, Website
Automatisch gegenereerde beschrijving

De koptelefoon is klaar voor gebruik.