GXT 489 Fayzo headset - Uitgebreide handleiding

Gewijzigd op Tue, 16 Jan 2024 om 04:59 PM

(Compatibele artikelnummers 24898/25301/25210)

De Fayzo headset installeren

Diagrama
Descripción generada automáticamente

Sluit de kabel en microfoon aan op de headset

Diagrama
Descripción generada automáticamente

Sluit de 3,5 mm audiostekker van de headset aan op de AUX-poort van je pc, laptop of op je gamepad van je gameconsole.

Diagrama
Descripción generada automáticamente

Zet de microfoon aan en het volume hoog met de knoppen op de headset.

Controleer de audio-instellingen om er zeker van te zijn dat de headset geselecteerd is.

• Zorg ervoor dat je de headset hebt geselecteerd als zowel het standaard invoer- als uitvoerapparaat in de audio-/geluidsinstellingen van je apparaat.
  • Als je Windows 10 gebruikt, zorg er dan voor dat de microfoon mag worden gebruikt door toepassingen in de Privacy instellingen.