GXT 491 FAYZO DRAADLOZE GAMING HEADSET - Uitgebreide Gebruikershandleiding

Gewijzigd op Tue, 14 May 2024 om 03:41 PM

(Compatibele artikelnummers 25304/24901/25305)

Hoe de Fayzo headset te installeren en aan te sluiten op een computer

De eerste stap is om de headset op te laden. Dit kan tot vier uur duren, afhankelijk van het initiële niveau van de batterij en hoe deze wordt opgeladen. De headset kan worden opgeladen via een vrije USB-poort op een computer of door gebruik te maken van een stopcontact met een adapter, vergelijkbaar met die welke worden gebruikt voor het opladen van smartphones.

Sluit de microfoon aan op de headset.

Controleer deze handleiding om er zeker van te zijn dat je de microfoon correct aansluit:

GXT 491 Fayzo draadloze gaming headset. Mijn microfoon werkt niet.

Installatiestappen voor bedrade verbinding

De headset is een Plug & Play-apparaat, wat betekent dat wanneer je de aux-kabel van de headset aansluit op een vrije audio-poort van een computer of een ander compatibel apparaat, zoals een PS4/5, Nintendo Switch, tablet of smartphone, deze apparaten automatisch de headset herkennen en klaar zijn voor gebruik.

Hoe de headset via Bluetooth te verbinden

Houd de aan/uit-knop 10 seconden ingedrukt tot je een reeks "piep" geluiden hoort, wat aangeeft dat de headset in de koppelingsmodus is gegaan.

Ga naar de Bluetooth-instellingen op het apparaat waarmee je wilt koppelen, en selecteer "Trust GXT BT (Fayzo Headset)" om het koppelingsproces te starten.

Hoe de headset via USB-ontvanger te verbinden

Houd de aan/uit-knop 3 seconden ingedrukt tot je een enkel "piep" geluid hoort, wat aangeeft dat de headset is ingeschakeld.

Plaats de USB-ontvanger in een vrije USB-poort van de computer.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kenmerken

(Pictogrammen van boven naar beneden en van links naar rechts)

Microfoon schakelaar. De Fayzo headset maakt het mogelijk voor de gebruiker om de microfoon aan en uit te zetten.

Audio mix knop. De Fayzo headset biedt de mogelijkheid om draadloos verbinding te maken met twee verschillende apparaten tegelijkertijd met behulp van de twee verschillende draadloze verbindingen die het biedt, de Bluetooth-verbinding en de USB-ontvanger verbinding. En met de audio mix knop kun je schakelen van het ene apparaat naar het andere. Draai de knop naar links of naar rechts om dit te doen.

Volume knop. Hiermee kun je het volume verhogen of verlagen.

Oplaadpoort. Deze poort maakt het mogelijk om je Fayzo headset op te laden door deze aan te sluiten op een vrije USB-poort op de computer of op een stopcontact met behulp van een adapter zoals die worden gebruikt om smartphones op te laden.

Multicolor en virtuele 7.1 geluidsknop. Druk kort op deze knop om te schakelen tussen de 3 verlichtingskleuropties of schakel het licht in indien gewenst door nogmaals op de knop te drukken. Houd dezelfde knop 2 seconden ingedrukt om de 7.1 virtuele geluidsfunctie in of uit te schakelen.

Aan/uit-knop. Houd deze knop 3 seconden ingedrukt om de headset in of uit te schakelen.