VOXX Draadloze Oplaadbare Ergonomische Muis - Uw muis staat geen aanpassing van de knoppen toe.

Artikelnummer 23731

Vraag: Mijn Voxx-muis staat me niet toe om de knoppen te programmeren. Wat kan ik doen?

Volg deze stappen:

• Druk op de DPI-knop (achter het scrollwiel) gedurende 3 seconden om de knoptoewijzing te starten.
  • Druk op de knop die je wilt aanpassen.
  • Selecteer de functie die je aan die knop wilt toewijzen door te scrollen (met het scrollwiel) naar die functie op het LED-display.
  • Wanneer de gewenste functie op het LED-display is geselecteerd, druk je op dezelfde knop die je wilt aanpassen.
  • Druk op de DPI-knop (achter het scrollwiel) gedurende 3 seconden om de nieuwe knoptoewijzing te bevestigen.
  • Herhaal deze procedure voor alle speciale knoppen die je wilt toewijzen.
  • Let op dat je de speciale knoppen kunt toewijzen, maar niet de linker-, rechter-, midden- en DPI-knoppen.

*De functionaliteit van programmeerbare knoppen kan variƫren tussen besturingssystemen.

Als de vorige stappen niet hebben geholpen, sluit de muis dan aan op een andere computer en laat ons weten of het probleem aanhoudt.