Lyra Multi-Device draadloos toetsenbord en muis - Uitgebreide gebruikershandleiding

Compatibele artikelnummers 24843/24937/24942

Hoe de batterij van het toetsenbord op te laden.

1. Sluit het toetsenbord met de oplaadkabel aan op een vrije USB-A-poort op uw computer of een andere USB-A-oplaadpoort.
  2. De oplaadtijd is ongeveer twee uur, het lampje gaat aan en zodra het toetsenbord volledig is opgeladen, gaat het lampje uit.

Afbeelding met diagram
Automatisch gegenereerde beschrijving

Hoe het toetsenbord aan te sluiten via een USB-ontvanger.

1. Haal de micro usb ontvanger uit het compartiment onder het toetsenbord en sluit deze aan op een vrije usb A poort van je pc.
  2. Schakel het toetsenbord in.
  3. Druk op de Easy-Switch-toets aan de linkerkant en het lampje wordt rood.

Afbeelding met tekst
Automatisch gegenereerde beschrijving

Hoe het toetsenbord via Bluetooth te verbinden.

1. Houd de Easy-Switch knop 6 seconden ingedrukt om het toetsenbord te verbinden met je laptop, tablet of smartphone.

Het lampje begint te knipperen
  2. Open op uw apparaat het instellingen, Bluetooth-menu en in de Bluetooth-lijst zou het toetsenbord moeten verschijnen als Trust KB1 als u Bluetooth-knop 1 selecteert of als Trust KB2 als u Bluetooth-knop 2 selecteert
  3. Druk op "verbinden" op uw apparaat om het met het toetsenbord te koppelen, het lampje op de schakelaar gaat uit zodra het toetsenbord is gekoppeld met uw apparaat

Afbeelding met diagram
Automatisch gegenereerde beschrijving

Schakel tussen de functietoetsen en de multimediatoetsen.

Met de toetsencombinatie Fn+tab kunt u de hoofdfunctie van de multimedia-/functietoetsen omschakelen. Als u een frequente gebruiker van de functietoetsen bent, kunt u ze direct indrukken zonder ook op de Fn-toets te drukken om ze te openen. De F (functie)toetsen hebben een standaardfunctie die varieert tussen de programma's en het besturingssysteem.

Afbeelding met tekst, elektronica
Automatisch gegenereerde beschrijving

Op alle besturingssystemen voeren de multimediatoetsen dezelfde actie uit als in de onderstaande tabel:

Afbeelding met agenda
Automatisch gegenereerde beschrijving

Hoe de batterij van de muis op te laden

Sluit de muis met de oplaadkabel aan op een vrije USB-A-poort op uw computer of een andere USB-A-oplaadpoort

De oplaadtijd is ongeveer twee uur, het lampje gaat aan en zodra de muis volledig is opgeladen, gaat het lampje uit

Afbeelding met diagram
Automatisch gegenereerde beschrijving

Hoe de muis aan te sluiten via een USB-ontvanger

Haal de micro usb ontvanger uit het compartiment onder het toetsenbord en sluit deze aan op een vrije usb A poort van je computer

Zet de muis aan

Druk op de Easy-Switch-toets bovenop de muis en het lampje wordt rood

Afbeelding met diagram
Automatisch gegenereerde beschrijving

Hoe de muis via Bluetooth te verbinden

1. Druk op de Easy-Switch-knop om de USB-, Bluetooth1- of Bluetooth2-modus te selecteren.
  2. Houd de connect knop onder de muis 6 seconden ingedrukt om de muis te verbinden met je laptop, tablet of telefoon.
  3. Open op uw apparaat het instellingen, Bluetooth-menu en in de Bluetooth-lijst zou de muis moeten verschijnen als Trust MS1 als het blauwe lampje op de muis knippert of als Trust MS2 als het groene lampje op de muis knippert. Om tussen de verschillende verbindingen te schakelen, drukt u opnieuw op de knop.
  4. Druk op "verbinden" op uw apparaat om het met de muis te koppelen, het lampje op de schakelaar gaat uit zodra de muis is gekoppeld met uw apparaat.

Afbeelding met tekst, whiteboard
Automatisch gegenereerde beschrijving

Schakelen tussen apparaten/modus

1. Met een korte druk op de Easy-Switch-knop kunt u wisselen tussen de modi'
  2. Met een lange druk op de Easy-Switch-knop kunt u snel schakelen tussen de modus

Afbeelding met diagram
Automatisch gegenereerde beschrijving

DPI - Instellingen voor muisgevoeligheid (cursorsnelheid)

De Lyra-muis wordt geleverd met een DPI-schakelaar, muizen met een ingebouwde DPI-precisie zijn gevoeliger en nauwkeuriger dan normale muizen.

Om te schakelen tussen de drie hierboven aangegeven DPI-niveaus drukt u kort op de knop, u zult merken dat de snelheid van de muiscursor na elke druk op de knop verandert.

Om tussen de drie DPI-niveaus te schakelen, drukt u op de schakelaar onder de muis en bij elke druk op de knop beweegt u tussen de drie niveaus.

Afbeelding met diagram
Automatisch gegenereerde beschrijving

Wanneer moet de batterij van het apparaat worden opgeladen?

Als de batterij bijna leeg is, begint het lampje op het toetsenbord te knipperen

Als de batterij bijna leeg is, begint het lampje bij het wiel op de muis te knipperen

Sluit het apparaat met de oplaadkabel aan op een vrije USB-A-poort om op te laden

Afbeelding met diagram
Automatisch gegenereerde beschrijving

Handmatige lay-outselectie voor uw besturingssysteem

Als het toetsenbord het besturingssysteem van een apparaat niet correct detecteert, kunt u het besturingssysteem handmatig selecteren door lang (3 seconden) op een van de volgende functietoetscombinaties te drukken.

Het Lyra-toetsenbord is compatibel met Windows, Mac, IOS en Android. (Toevoegen aan FAQ)

1. Druk op FN+Q voor IOS-gebruikers
  2. Druk op Fn+E voor Android-gebruikers
  3. Druk op Fn+W voor Windows-gebruikers
  4. Druk op Fn+R voor Mac-gebruikers

Afbeelding met tekst, elektronica, keyboard
Automatisch gegenereerde beschrijving

Notitie:

Als u de USB-koppelingsknop te lang indrukt, wordt de verbinding met het toetsenbord verbroken, om het toetsenbord opnieuw te koppelen, houdt u de koppelingsknop ingedrukt totdat het lampje van de knop knippert, verwijdert u vervolgens de USB-ontvanger uit de USB-poort en sluit u deze weer aan, en laat vervolgens de koppelingssleutel los.