Trezo Comfort daadloze toetsenbord- en muisset - Uitgebreide gebruikershandleiding

(Compatibele artikelnummers 24529/24534/24533/24535/24543/24531/24919/24918/24530/24532/24917/25025/25072)

Hoe de muis en het toetsenbord Trezo te installeren

Schuif het klepje van de onderkant van de muis om de USB-ontvanger eruit te halen.

Plaats de USB-ontvanger in een vrije USB-poort op de computer.

Diagram

Beschrijving automatisch gegenereerd

Plaats een volle batterij of batterijen in het batterijcompartiment van de muis en het toetsenbord en sluit de compartimenten.

Schakel de muis in met de schakelaar aan de onderkant van de muis.

Diagram

Beschrijving automatisch gegenereerd

Schakel het toetsenbord in met behulp van de aan/uit-schakelaar in de rechterbovenhoek van het toetsenbord.

Diagram

Beschrijving automatisch gegenereerd met gemiddelde betrouwbaarheid

De computer herkent de muis en het toetsenbord en installeert automatisch de ingebouwde stuurprogramma's. Dit kan even duren.

De muis en het toetsenbord zijn klaar voor gebruik.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoe de multimedia- en F-toetsen te gebruiken

Wanneer u rechtstreeks op de F-toetsen drukt, kunt u standaard de functies gebruiken die worden weergegeven door de symbolen die in elke toets zijn afgedrukt (kantoorfunctietoetsen).

Door op FN + een van de F-toetsen te drukken, krijgt u toegang tot de F-functies (F1 tot F12).

De Office-functietoetsen zijn niet compatibel met iMac-besturingssystemen. De multimediafunctietoetsen die zich bovenop de Office-functietoetsen bevinden, zijn compatibel met iMac-besturingssystemen.

Een afbeelding met tekst, elektronica, rekenmachine, toetsenbord

Beschrijving automatisch gegenereerd

Functietoetsen voor Office

Multimedia-toetsen

Grafische gebruikersinterface, tekst, applicatie

Beschrijving automatisch gegenereerd

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DPI - Muisgevoeligheid (cursorsnelheid)

Door op de DPI-knop te drukken, kunt u wijzigen hoe snel de muiscursor beweegt.

Een foto met de bedrijfsnaam

Beschrijving automatisch gegenereerd

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Batterij-indicator

Het knipperen van dit LED-lampje geeft aan dat de batterij bijna leeg is.

Een screenshot van een rekenmachine

Beschrijving automatisch gegenereerd met weinig vertrouwen

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De USB-ontvanger aansluiten op een pc met USB 2.0- of USB 3.1-poorten

USB 2.0

U kunt de USB-ontvanger rechtstreeks aansluiten op een vrije USB 2.0-poort van uw computer.

Een afbeelding met tekst

Beschrijving automatisch gegenereerd

USB 3.1

U kunt de USB-ontvanger rechtstreeks aansluiten op een vrije USB 3.1-poort van uw computer.

Als u onverhoopt storingen ondervindt, gebruik dan de meegeleverde kabeladapter zoals hieronder weergegeven.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Notities:

Zodra de USB-ontvanger is aangesloten op de USB-poort van uw pc, installeert het besturingssysteem automatisch de vereiste stuurprogramma's.

Terwijl het toetsenbord is ingeschakeld, is er geen visuele indicatie (lampjes), tenzij u begint te typen.