OZAA+ draadloze muis voor meerdere apparaten - Uitgebreide gebruikershandleiding

Gewijzigd op Mon, 24 Jun 2024 om 04:30 PM

(Compatibele artikelnummers 24935/24820)

Hoe de Ozaa+ draadloze Bluetooth-muis te installeren

De muis opladen

• Sluit de meegeleverde USB-C-kabel aan op de muis.
  • Sluit het andere uiteinde aan op een USB-A-poort op uw computer of een USB-oplader.
  • Laad de muis ongeveer 4 uur op totdat deze volledig is opgeladen. De LED-indicatoren op de muis geven de voortgang van het opladen aan. Wanneer de muis wordt opgeladen, knipperen de LED-indicatoren. Wanneer de LED-indicatoren blijven branden, betekent dit dat de batterij volledig is opgeladen.

Een computermuis met een batterij die wordt opgeladen

Beschrijving automatisch gegenereerd met gemiddelde betrouwbaarheid

Aansluiten via USB-ontvanger

• Verwijder de USB-ontvanger uit het onderste compartiment van de muis.
  • Sluit de USB-ontvanger aan op een beschikbare USB-A-poort op uw computer.
  • Zet de muis aan met de schakelaar aan de onderkant (schuif naar de "AAN"-stand).
  • Selecteer de USB-ontvanger met behulp van de knop aan de onderkant.

Een diagram van een computermuis

Beschrijving automatisch gegenereerd

Verbinding maken via Bluetooth

• Schakel de muis met de knop naar de Bluetooth-modus.
  • Houd de Bluetooth-koppelingsknop aan de onderkant van de muis een paar seconden ingedrukt totdat de LED-indicator begint te knipperen.
  • Open de Bluetooth-instellingen op uw computer en selecteer "OZAA 1/2" om de muis te koppelen.

Een computermuis met een bluetooth-bediening

Beschrijving automatisch gegenereerd met gemiddelde betrouwbaarheid

DPI-instellingen aanpassen

• De muis heeft drie DPI-instellingen: 800 DPI, 1600 DPI en 3200 DPI.
  • Druk op de DPI-knop aan de bovenkant van de muis om tussen de instellingen te schakelen. De LED-indicatoren geven het huidige DPI-niveau aan:
    • Eén lampje: 800 DPI
    • Twee lampjes: 1600 DPI
    • Drie lampjes: 3200 DPI

Een computermuis met een vinger die naar de knop wijst

Beschrijving automatisch gegenereerd

Configuratie van zijknoppen

• De muis is uitgerust met zijknoppen voor extra functionaliteit.
  • Deze knoppen kunnen worden geconfigureerd voor specifieke acties, zoals vooruit/achteruit navigeren in webbrowsers.

Een tekening van een computermuis

Beschrijving automatisch gegenereerd

Batterij-indicator

• De muis is voorzien van een batterij-indicator aan de zijkant.
  • De LED geeft verschillende niveaus van batterijlading aan:
    • Volledig opgeladen: alle lampjes aan
    • Gemiddelde lading: twee lampjes aan
    • Lage lading: één lampje aan

Een tekening van een computermuis

Beschrijving automatisch gegenereerd

Notities

• Zorg ervoor dat de muis volledig is opgeladen voor het eerste gebruik.
  • Als de muis niet wordt weergegeven in de lijst met Bluetooth-apparaten, probeert u Bluetooth uit en weer in te schakelen op uw computer.
  • De USB-ontvanger is vooraf gekoppeld aan de muis voor eenvoudige plug-and-play-functionaliteit.