PRIMO Wireless Bluetooth Mouse - Uitgebreide handleiding

Gewijzigd op Tue, 23 Jan 2024 om 04:45 PM

(Artikelnummer 24966)

Zo installeer je de Primo draadloze Bluetooth muis

• Open het klepje van het batterijvak.
  • Plaats de batterijen in het batterijvak van de muis.
  • Zet de muis aan met de UIT/ON-schakelaar aan de onderkant van de muis.

Diagram
Description automatically generated

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De muis via Bluetooth verbinden met een compatibel apparaat

Om de Primo muis te koppelen met de Bluetooth van je apparaat, druk je gedurende 5 seconden op de knop zoals op de afbeelding.

Het lampje begint te knipperen.Diagram
Description automatically generated

Ga naar de Bluetooth sectie op het apparaat en selecteer de Primo muis om te koppelen. De muis is klaar voor gebruik.

Text Description automatically generated

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opmerking:

Op sommige apparaten kan het nodig zijn om de Bluetooth uit en weer in te schakelen voordat je begint met koppelen.

Als op jouw Windows computer de muis niet wordt weergegeven kan het nodig zijn (wanneer de muis niet automatisch wordt weergegeven in het Bluetooth-gedeelte) om de optie Bluetooth of ander apparaat toevoegen > Een apparaat toevoegen te selecteren.