VERLICHTE GAMINGMUIS GXT 922 YBAR - UITGEBREIDE GEBRUIKERSHANDLEIDING

Gewijzigd op Mon, 03 Jun 2024 om 04:10 PM

Compatibele artikelnummers 24309/24729/24730/24485
 Hoe installeer ik de Ybar-muis?

• Plaats de USB-kabel van de muis in een vrije USB-poort op de computer en Windows installeert het stuurprogramma automatisch. De muis is klaar voor gebruik.

Diagram

Beschrijving automatisch gegenereerd

• Download (met beheerdersrechten) de nieuwste software via de website. Zorg ervoor dat u de juiste software downloadt voor uw muisversie en voor uw besturingssysteem. Stuurprogramma's zijn beschikbaar in het downloadgedeelte van de productwebpagina:

https://www.trust.com/en/product/24309-gxt-922-ybar-gaming-mouse-black- Klik op het bestand "24309_X.exe" en volg de installatiewizard - Klik op de snelkoppeling "TRUST GXT 922 Gaming Mouse" om de software te starten - U kunt nu beginnen met het configureren van de muis

U kunt ook een uitgebreide handleiding (Advanced manual) downloaden met alle informatie over de software.

Een screenshot van een computer

Beschrijving automatisch gegenereerd

Waar is de Mac-software of driver?

Dit specifieke product is alleen ontwikkeld voor gebruik met de Windows-besturingssystemen.

Daarom zijn stuurprogramma's of installatie-instructies voor andere besturingssystemen, zoals Mac, niet beschikbaar.

Kan ik deze muis gebruiken op PS4 en PS5?

Hoewel onze toetsenborden en muizen zijn ontworpen voor gebruik met computers, kunnen ze worden gebruikt op PS4 en PS5. Houd er echter rekening mee dat de meeste PS4- en PS5-games geen toetsenbord en muis ondersteunen.

Als je een (bedraad) toetsenbord of muis gebruikt met een PS4 en PS5, zorg er dan voor dat deze goed aansluit op de PS4/PS5. Als de PS4/PS5 een aansluiting aan de achterkant heeft, sluit je het toetsenbord/de muis aan op de USB-aansluiting aan de achterkant van de PS4/PS5. Of gebruik een verlengkabel of USB-hub.

De muissoftware is niet compatibel met consoles.

Kan ik de Ybar-muis gebruiken op Xbox One of latere Xbox-modellen?

Je kunt onze muizen en toetsenborden gebruiken op Xbox One of latere Xbox-modellen.

Houd er rekening mee dat Xbox het gebruik van muis en toetsenbord in sommige games en apps ondersteunt, maar dat dit niet voor elke game of app werkt. De uitgever van de game of app moet deze functie inschakelen voor zijn of haar content.

De muissoftware is niet compatibel met consoles.

Ik wil meerdere knoppen tegelijk gebruiken. Is dit mogelijk?

Ja, het is mogelijk om meerdere knoppen tegelijk in te drukken.

Wat is de (standaard) functie van de knoppen?

Deze muis heeft 6 knoppen. Via de software kunt u functies toewijzen aan een knop. Zie de geavanceerde handleiding voor meer informatie over het programmeren van de knoppen.

De standaardfuncties zijn als volgt:Muisknop 1 = LinkermuisknopMuisknop 2 = Rechtermuisknop Muisknop 3 = Midden klikken

Muisknop 4 = DPI

Muisknop 5 = AchteruitMuisknop 6 = Vooruit

Een close-up van een computermuis

Beschrijving automatisch gegenereerd met gemiddelde betrouwbaarheid

Hoe kan ik de verlichting en de functie van de knoppen wijzigen?

Het is mogelijk om via de software de lichten uit te doen en de knopfuncties aan te passen.

We raden u aan het volgende te doen:

- Download de nieuwste versie van de muissoftware voor uw besturingssysteem- Voer het installatieprogramma uit in de beheerdersmodus- Open het programma in de beheerdersmodus- Open het LED-gedeelte en kies LED uit - Open het tabblad Knoppen en controleer of wijzig de functies van de knoppen

DPI - Gevoeligheid van de muis

Door op de DPI-knop te drukken, kunt u wijzigen hoe snel de muiscursor beweegt.

Het is mogelijk om de DPI-waarden te wijzigen met behulp van de muissoftware. Het DPI-bereik is 200 DPI en 7200 DPI. Hoe hoger het DPI-getal, hoe sneller de muiscursor zal bewegen.

Een afbeelding met schets, tekening, diagram, kunst