Mara Monitor & Laptop Arm - Uitgebreide gebruikershandleiding

Gewijzigd op Mon, 24 Jun 2024 om 01:48 PM

(Compatibel artikelnummer 25337)

Stap-voor-stap montage-instructies

Componenten inbegrepen

Een diagram van een machine

Beschrijving automatisch gegenereerd met gemiddelde betrouwbaarheid

Benodigd gereedschap

• Kruiskopschroevendraaier
  • Inbussleutel (meegeleverd)

Installatie van bureauklem

Bereid de bureauklem voor

• Bevestig de bureauklem (onderdeel D) aan de rand van het bureau. Zorg ervoor dat de dikte van het bureau niet groter is dan 70 mm.
  • Draai de klem vast met de grote schroef om deze aan het bureau te bevestigen.

Diagram van een machine met een schroef en een schroef

Beschrijving automatisch gegenereerd met gemiddelde betrouwbaarheid

Arm Assemblage

Bevestig de arm aan de bureauklem

• Steek het onderste deel van de armconstructie in de clamp.
  • Zet de arm vast met de meegeleverde schroeven. Gebruik de 5 mm inbussleutel om vast te draaien.

Een diagram van een machine

Beschrijving automatisch gegenereerd

Installatie van de monitorarm.

• Schuif de arm op de geïnstalleerde paal.
  • Draai de arm vast aan de paal met behulp van de M6x12 schroeven en de 3 mm inbussleutel.

Een tekening van een stand

Beschrijving automatisch gegenereerd

Een tekening van een stoel

Beschrijving automatisch gegenereerd

Een tekening van een pijp

Beschrijving automatisch gegenereerd

Bevestig de monitor

• Lijn de VESA-montagegaten aan de achterkant van de monitor uit met de gaten op de armbeugel.
  • Zet de monitor vast met de M4x10 schroeven. Gebruik een kruiskopschroevendraaier.

Bevestig de laptoplade

• Sluit de laptoplade (deel 4) aan op de arm met behulp van de M4x12-schroeven (deel 8).
  • Draai de schroeven vast met een kruiskopschroevendraaier.

Pas de arm en monitor aan

• Zorg ervoor dat alle schroeven goed vastzitten.
  • Stel de arm en monitor in op de gewenste hoogte en hoek. Gebruik indien nodig de inbussleutels voor fijnafstellingen.

Optie

Een diagram van het handvat van een auto

Beschrijving automatisch gegenereerd

Optie

Een diagram van een auto

Beschrijving automatisch gegenereerd

Optioneel kabelmanagement

Organiseer kabels. Gebruik de ingebouwde kabelbeheerclips om de kabels langs de arm te ordenen en te leiden voor een schone opstelling.

Een tekening van een computer

Beschrijving automatisch gegenereerd

Opmerkingen over gebruik

• Zorg ervoor dat het maximale gewicht van de monitor niet hoger is dan 32" of 8 kg.
  • Controleer regelmatig of de schroeven en verbindingen goed vastzitten om de stabiliteit te behouden.

Een diagram van een stoel