GXT 612 Cetic Bluetooth-gamingluidsprekerset® - Uitgebreide gebruikershandleiding

Gewijzigd op Mon, 03 Jun 2024 om 11:56 AM

(Compatibele artikelnummers 24970)

Hoe GXT 612 Cetic Bluetooth Gaming® Speaker Set te installeren Installatiestappen voor bekabelde verbinding

Aansluiting voor stroom

Voor stroom sluit je de speakerset Cetic aan op een vrije USB-A poort van de computer of op een USB-A oplader die is aangesloten op een stopcontact.

Aansluiting voor audio

Voor audio sluit u de aux-kabel van de luidsprekerset aan op de audiopoort van de computer.

Een tekening van een spreker

Beschrijving automatisch gegenereerd

Hoe de speakerset via Bluetooth te verbinden

Als u lang op de aan/uit-knop drukt, verbreekt u de vorige Bluetooth-verbinding. Dit geeft je de mogelijkheid om de speakerset Cetic te koppelen en te verbinden met een ander apparaat. U hoort een kort ''piep'' geluid wanneer de bekabelde verbinding actief is en u hoort een ''piep, piep, piep'' langer geluid wanneer de Bluetooth-verbinding actief is.

Een computerscherm met een hand die naar een toetsenbord wijst

Beschrijving automatisch gegenereerd met gemiddelde betrouwbaarheid

Ga naar het Bluetooth-gedeelte van het apparaat waarmee u koppelt en selecteer de TRUST GXT-luidspreker om te koppelen.

Een bluetooth-logo met een rode pijl

Beschrijving automatisch gegenereerd

Schakelen tussen de twee verbindingsmodi

U kunt heen en weer schakelen van Bluetooth naar een bekabelde verbinding door op de aan/uit-knop te drukken.

Een bluetooth speaker met een knop

Beschrijving automatisch gegenereerd

Hoe werkt de verlichting van de speakerset?

Druk op de knop bovenop de rechterluidspreker om het licht in te schakelen.

Druk lang op die knop om het licht uit te doen.

Een diagram van een computerluidspreker

Beschrijving automatisch gegenereerd

Het is ook mogelijk om het volume te regelen door aan de aan/uit-knop te draaien.