22946 - Arys Soundbar

Artikelnummer 22946

De Arys soundbar installeren

Voor stroom sluit je de soundbar aan op een vrije USB-A poort van de computer of op een USB-A-oplader die is aangesloten op een stopcontact.

Voor geluid sluit je de aux-kabel van de soundbar aan op de audiopoort van de computer.Graphical user interface, application
Description automatically generated with medium confidence

Zet de soundbar aan door de grote volumeknop naar rechts te draaien totdat je een “klik” hoort. Blijf aan de knop draaien om het volume aan te passen.

Graphical user interface, application, shape
Description automatically generated

De soundbar Arys is klaar voor gebruik.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Compatibiliteit

Graphical user interface, text, application
Description automatically generated with medium confidence

Het kan werken met andere apparaten. We kunnen echter niet garanderen dat het compatibel is met deze apparaten omdat het niet door ons is getest.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mijn apparaat werkt niet

Als de soundbar niet werkt, controleer dan of deze is ingesteld als standaard audioapparaat in de geluidsinstellingen van de computer.

Graphical user interface, text, application
Description automatically generated

Graphical user interface, text, application, chat or text message