GXT 391 THIAN DRAADLOZE GAMING HEADSET. De USB-ontvanger heeft de verbinding met de headset verloren.

Gewijzigd op Tue, 05 Mar 2024 om 03:01 PM

Compatibel artikelnummer: 24502

De USB-ontvanger heeft de verbinding met de headset verloren. Wat kan ik doen?

• Zorg ervoor dat de USB-ontvanger is aangesloten op de pc en dat de headset is uitgeschakeld.
  • Plaats de headset zeer dicht bij de USB-ontvanger. Deze stap is zeer belangrijk voor het koppelen. De headset en ontvanger moeten bijna direct contact hebben.
  • Druk op dit punt op de aan/uit-knop van de headset totdat je een soort geluid of piep hoort. Laat de knop op dat moment NIET los, wacht nog een paar seconden totdat je ziet dat het lampje op de USB-ontvanger niet meer knippert.
  • De ontvanger en headset zijn nu opnieuw gekoppeld.