Tyro Full HD Webcam - Mijn Mac of Windows-computer herkent mijn webcam Tyro niet.

Gewijzigd op Mon, 04 Mar 2024 om 01:13 PM

Artikelnummer: 23637

Mijn Mac of Windows-computer herkent mijn webcam Tyro niet. Wat kan ik doen?

Als u een of meer van de volgende problemen ondervindt, kan dit worden veroorzaakt door een defecte USB-verbinding van de webcam:

• Mijn computer herkent de webcam niet.
  • Apps herkennen de webcam niet.
  • Er zijn onderbrekingen tijdens het gebruik van de webcam.

Om te concluderen dat het probleem verband houdt met de USB-verbinding van de webcamkabel, is het noodzakelijk om andere mogelijke oorzaken uit te sluiten; We raden u aan de volgende stappen te proberen:

• Controleer in Apparaatbeheer of uw webcam in de lijst verschijnt en verdwijnt wanneer u de webcam aansluit en loskoppelt. Als dat het geval is, herkent de computer de webcam. Als de webcam niet verschijnt, kan dit komen doordat de USB-verbinding van de webcam defect is.
  • Controleer de webcam met verschillende toepassingen (Zoom, Skype, Teams, Windows Camera-toepassing, enz.).
  • Test de webcam op een andere computer.

We hopen dat deze tests u een goed idee hebben gegeven van waar het probleem zich bevindt. Als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.