24790 - Wireless Gamepad Muta

Gewijzigd op Thu, 21 Dec 2023 om 02:24 PM

Hoe laad ik de Muta gamepad op
De Muta gamepad kan worden opgeladen via een vrije USB-poort op de computer, op het Switch-dock en via een stopcontact. De 4 gamepadlampjes knipperen echter alleen als ze op een stopcontact zijn aangesloten.

Als de Muta gamepad volledig is opgeladen, gaan de lampjes uit.

De oplaadtijd is afhankelijk van het batterijniveau en de oplaadsnelheid.

Het duurt ongeveer 2 uur om de Muta gamepad volledig op te laden.Diagram
Description automatically generated

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoe installeer je de Muta gamepad

Installatie via de USB-ontvanger of via de oplaadkabel op een computer

De Muta gamepad kan zowel draadloos als bedraad worden gebruikt.

Voor een draadloze verbinding plaats je de USB-A-ontvanger op een vrije USB-A-poort van je computer.

Graphical user interface, application Description automatically generated

Druk 3 seconden op de toetsencombinatie HOME + Y om de Muta gamepad via de USB-ontvanger aan te sluiten. Windows installeert nu automatisch het stuurprogramma.

Icon
Description automatically generated

Voor een bekabelde verbinding plaatst u de oplaadkabel in een vrije USB-A-poort op je computer. Windows installeert het stuurprogramma automatisch.

Graphical user interface, diagram
Description automatically generated

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Installatie via Bluetooth op apparaten met besturingssystemen van iOS, Android of Windows

Om de Muta gamepad via Bluetooth te verbinden, druk je op de toetscombinatie Home + R

A picture containing logo
Description automatically generated

Ga naar het Bluetooth-gedeelte op het apparaat en selecteer de Muta gamepad om te koppelen.

A picture containing graphical user interface
Description automatically generated

De gamepad is klaar voor gebruik.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opmerkingen:

Op sommige apparaten kan het nodig zijn om Bluetooth uit en weer aan te zetten voordat je begint met koppelen.

Op sommige Windows-computers kan het nodig zijn (wanneer de gamepad niet automatisch wordt weergegeven in het Bluetooth-gedeelte) om de optie Bluetooth of ander apparaat toevoegen > Een apparaat toevoegen te selecteren.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Installatie via Bluetooth op Nintendo Switch

Ga naar instellingen. Zorg ervoor dat vliegmodus is uitgeschakeld.

Graphical user interface, website
Description automatically generated

Ga naar controllers.

Graphical user interface, application
Description automatically generated

Selecteer wijzig greep/volgorde.

Graphical user interface, application
Description automatically generated

Druk 3 seconden op de knoppen Home + A.

Icon
Description automatically generated with medium confidence

De Muta gamepad verschijnt in een van de 4 gamepad-sleuven.

A screenshot of a computer
Description automatically generated with low confidence

Druk op de gamepad knoppen L + R. Druk op de gamepad A knop om te bevestigen.

De gamepad is klaar voor gebruik.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoe de vibratie van de gamepad aanpassen

Terwijl je de knop met een T (Turbo) ingedrukt houdt, houd je de joystick ook omhoog of omlaag ingedrukt. Laat de joystick niet te snel los, anders wordt de invoer mogelijk niet herkend.

Je kunt de intensiteit van de trilling kiezen uit 4 opties: 100% 75% 50% of uitgeschakeld.

Beweeg de joystick omhoog om de trilling te verhogen en omlaag om de trilling te verlagen.

Diagram
Description automatically generated

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wat is de functie van de Turbo-functie en hoe stel je de Turbo-functie in

Met de Turbo-toets kun je een toets ingedrukt houden in plaats van herhaaldelijk op die toets te tikken. Met andere woorden, als je de knop die is geactiveerd in de Turbo-modus indrukt of ingedrukt houdt, zorgt de knop ervoor dat je dezelfde knop steeds opnieuw indrukt.

Om de Turbo functie in te stellen op een van de Y/A/B/X knoppen, druk op de knop die je wilt instellen en bevestig door te drukken op de knop gemarkeerd als T. Om de Turbo functie te annuleren, herhaal je de vorige procedure.

A picture containing text Description automatically generated

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Richting pad verwisselen

Kies uit drie verschillende richtingskussenopties. Om de huidige 4-wegs-kanteltoets te verwisselen, trek je hem gewoon omhoog en verwissel je hem voor een andere.

A picture containing text