PRIMO UNIVERSELE LAPTOPLADER - MIJN LAPTOP HEEFT EEN USB-C AANSLUITING

Gewijzigd op Thu, 29 Feb 2024 om 11:21 AM

(Compatibele artikelnummers 21904/22141/22142)

Vraag: ik heb een USB-C connector nodig voor mijn oplader, hoe kan ik die ontvangen?

In ons reserveonderdelenassortiment hebben wij geen verwisselbare USB-C connector voor onze reguliere opladers.

Voor een laptop met een USB-C stekker is een ander type lader, een USB-C lader, vereist. Vanwege deze incompatibiliteit moet u uw oplader retourneren.

In ons assortiment hebben wij de Maxo voor USB-C opladen.