GXT 542 MUTA DRAADLOZE GAMECONTROLLER - 24790 - HOE INSTALLEER IK DE DRAADLOZE MUTA GAMEPAD

Gewijzigd op Wed, 31 Jan 2024 om 03:25 PM

(compatibel artikelnummer 24790)

Vraag: hoe installeer ik de draadloze Muta-controller correct op mijn apparaat?

Als je de gamepad draadloos gebruikt, moet je de gamepad eerst volledig opladen. Dit duurt ongeveer 2 uur.

Switch

1. Ga naar de Switch-instellingen > Controllers > Grip/Order wijzigen

2. Druk 3 seconden op Home + A op het gamepad

3. Ga naar de Switch-instellingen en volg de instructies:

- Druk op L + R op de controller

- Druk op A als je klaar bent

PC draadloos

1. Sluit de ontvanger aan op de computer

2. Druk 3 seconden op Home + Y op de gamepad.

PC bedraad

1. Sluit de gamepad aan op de USB-A-aansluiting van de computer

2. Druk 3 seconden op Home + Y op de gamepad.

Bluetooth-apparaat

1. Druk 3 seconden op Home + R op het gamepad

2. Ga naar de Bluetooth-instellingen van de computer en selecteer de controller in de lijst met beschikbare Bluetooth-apparaten