VERTO Wireless vertical ergonomic mouse. Das rote Licht an der Unterseite der Maus leuchtet einige Sekunden lang rot und erlischt dann.

Vraag: Het lampje aan de zijkant wordt een paar seconden rood en gaat dan uit, maar mijn muis Verto werkt of beweegt niet. Wat kan ik doen?

We adviseren de volgende stappen om de muis opnieuw te koppelen met de USB-ontvanger:

• Schakel de muis uit en verwijder de USB-ontvanger uit de USB-poort.
  • Wacht enkele seconden en schakel de muis in.
  • Sluit de USB-ontvanger aan op een vrije USB-poort.
  • Plaats de muis op 1 cm afstand van de USB-ontvanger.
  • Druk tegelijkertijd op de rechterknop+scrollwiel gedurende 3 seconden.
  • Het rode lampje begint te knipperen om aan te geven dat de koppelingsmodus geslaagd is