TREZO comfort draadloze toetsenbord- en muisset – Uitgebreide gebruikershandleiding

Gewijzigd op Thu, 21 Dec 2023 om 02:08 PM

(Compatibele artikelnummers 24529/24534/24533/24535/24543/24531/24919/24918/24530/24532/24917/25025/25072)

Zo installeer je de Trezo muis en toetsenbord

Schuif het klepje open aan de onderkant van de muis om de USB ontvanger eruit te halen. Sluit de USB ontvanger aan op een vrije USB poort van de computer.

Diagram

Description automatically generated

Plaats een volle batterij of batterijen in het batterijvakje van de muis en het toetsenbord en sluit de vakjes met het klepje.

Zet de muis aan met de schakelaar aan de onderkant van de muis.

Diagram

Description automatically generated

Zet het toetsenbord aan met de aan/uit-schakelaar rechtsboven op het toetsenbord.

Diagram

Description automatically generated with medium confidence

De computer zal de muis en het toetsenbord herkennen en de ingebouwde stuurprogramma's automatisch installeren. Dit kan enkele ogenblikken duren.

De muis en het toetsenbord zijn klaar voor gebruik.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoe kunnen we de multimedia- en F-toetsen gebruiken

Als je rechtstreeks op de F-toetsen drukt, kun je standaard de functies gebruiken die worden afgebeeld door de symbolen op elke toets (Office functietoetsen).
Door op FN + één van de F-toetsen te drukken, krijg je toegang tot de F-functies (F1 tot F12).

Opmerking: Het niet mogelijk om de functietoetsen te gebruiken zonder op de Fn-toets te drukken, dit is een standaardinstelling van het toetsenbord en kan niet worden gewijzigd.

De Office functietoetsen zijn niet compatibel met iMac-besturingssystemen. De multimedia-functietoetsen boven de Office functietoetsen zijn compatibel met iMac-besturingssystemen.

A picture containing text, electronics, calculator, keyboard

Description automatically generated

Office functietoetsen

Multimedia toetsen

Graphical user interface, text, application

Description automatically generated

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DPI - muisgevoeligheid (cursorsnelheid)

Door op de DPI-knop te drukken kun je de snelheid waarmee de muiscursor beweegt aanpassen.

A picture containing company name

Description automatically generated

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Batterij indicator

Als dit LED-lampje knippert, betekent dat de batterij bijna leeg is.

A screen shot of a calculator

Description automatically generated with low confidence

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De USB ontvanger aansluiten op een PC met een USB 2.0 of een USB 3.1 poort

USB 2.0

Je kunt de USB ontvanger rechtstreeks aansluiten op een vrije USB 2.0 poort van de computer.

A picture containing text

Description automatically generated

USB 3.1

De USB ontvanger rechtstreeks aansluiten op een vrije USB 3.1 poort van de computer.

In het onwaarschijnlijke geval dat je interferentie ondervindt, dan de meegeleverde kabeladapter gebruiken zoals hieronder weergegeven.

Afbeelding met Lettertype, diagram, schermopname, ontwerp

Automatisch gegenereerde beschrijving

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------