ODY II wireless silent wireless keyboard mouse set - uitgebreide handleiding

Gewijzigd op Wed, 17 Jan 2024 om 05:02 PM

(Artikelnummer 25018)

Hoe installeer ik het toetsenbord en de muis Ody ll ?

De batterijen in de muis en het toetsenbord zijn beschermd met folie. Verwijder deze folie eerst.

Haal de USB-ontvanger uit het toetsenbord. Sluit de USB-ontvanger aan op een USB-poort van de computer.

A computer with a cable connected to it
Description automatically generated

Zet de muis aan met de schakelaar aan de onderkant van de muis.

A drawing of a computer mouse
Description automatically generated

Schakel het toetsenbord om met de schakelaar rechtsboven.

A computer keyboard with a white background Description automatically generated

De computer zal het toetsenbord en de muis herkennen en het ingebouwde stuurprogramma installeren.

Het toetsenbord en de muis zijn klaar voor gebruik.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Schakelen tussen de functietoetsen en multimediatoetsen

Met de toetscombinatie Fn+tab kun je de hoofdfunctie van de multimedia-/functietoetsen omschakelen. Als je de functietoetsen vaak gebruikt, kun je ze direct indrukken zonder ook de Fn-toets in te drukken om ze te openen. De F (functie)-toetsen hebben een standaardfunctie die verschilt per programma en besturingssysteem.

A computer keyboard with a keypad
Description automatically generated

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DPI - Muisgevoeligheid (cursorsnelheid) instellingen

De Ody II muis heeft een DPI-knop.

Druk kort op de DPI-knop om te schakelen tussen de twee DPI-niveaus. Je zult merken dat de cursorsnelheid van de muis na elke druk op de knop verandert.

A computer mouse with a red line Description automatically generated