Lyra Keyboard - Uitgebreide handleiding

Gewijzigd op Wed, 20 Dec 2023 om 04:04 PM

(Compatibele artikelnummers 24707/25095/25096/25097)

Hoe laden we de batterij van het toetsenbord op

Sluit het toetsenbord met de oplaadkabel aan op een vrije USB-A poort van de computer of een andere USB-A oplaadpoort.

De oplaadtijd is ongeveer twee uur, het lampje gaat aan en zodra het toetsenbord volledig is opgeladen, gaat het lampje uit.

Afbeelding met diagram
Automatisch gegenereerde beschrijving

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het toetsenbord via de USB-ontvanger verbinden

Haal de micro USB ontvanger uit het vakje onder het toetsenbord en sluit deze aan op een vrije USB-A poort van de computer.

Schakel het toetsenbord in.

Druk op de Easy-Switch toets links, het lampje wordt rood.

Afbeelding met tekst
Automatisch gegenereerde beschrijving

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het toetsenbord via bluetooth verbinden

Houd de Easy-Switch knop 6 seconden ingedrukt om het toetsenbord aan te sluiten op de laptop, tablet of smartphone. Het lampje begint te knipperen

Open op de laptop, tablet of smartphone het menu instellingen, bluetooth en in de bluetooth lijst zou het toetsenbord moeten verschijnen als Trust KB1 als je de bluetooth knop 1 selecteert of als Trust KB2 als je Bluetooth knop 2 selecteert

Druk op “verbinden” op de laptop, tablet of smartphone om het te koppelen met het toetsenbord. Het lampje op de schakelaar gaat uit zodra het toetsenbord is gekoppeld met de laptop, tablet of smartphone.

Afbeelding met diagram
Automatisch gegenereerde beschrijving

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Schakelen tussen de functietoetsen en multimediatoetsen

Met de toetsencombinatie Fn+tab kan je de hoofdfunctie van de multimedia-/functietoetsen omschakelen. Als je de functietoetsen vaak gebruikt, kun je ze direct indrukken zonder ook de Fn-toets in te drukken om ze te openen. De F (functie)-toetsen hebben een standaardfunctie die verschilt per programma en besturingssysteem.

Afbeelding met tekst, elektronica
Automatisch gegenereerde beschrijving

Op alle besturingssystemen voeren de multimediatoetsen dezelfde actie uit als in de onderstaande tabel:

Afbeelding met agenda
Automatisch gegenereerde beschrijving

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wanneer kan je de batterij van het apparaat opladen

Als de batterij bijna leeg is begint het lampje op het toetsenbord te knipperen

Sluit het apparaat met de oplaadkabel aan op een vrije USB-A poort om op te laden

Afbeelding met diagram
Automatisch gegenereerde beschrijving

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Handmatige lay-out selectie voor je besturingssysteem

Als het toetsenbord het besturingssysteem van een apparaat niet correct detecteert, kan het besturingssysteem handmatig worden geselecteerd door lang (3 seconden) op één van de volgende functietoetscombinaties te drukken.

Het Lyra toetsenbord is compatibel met Windows, Mac, IOS en Android.

1. Druk op FN+Q voor IOS gebruikers

1. Druk op Fn+E voor Android gebruikers

1. Druk op Fn+W voor Windows gebruikers

1. Druk op Fn+R voor Mac gebruikers

Afbeelding met tekst, elektronica, keyboard
Automatisch gegenereerde beschrijving

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opmerking:

Als je de USB koppelingsknop te lang indrukt, wordt de verbinding met het toetsenbord verbroken. Om het toetsenbord opnieuw te koppelen, houdt je de koppelingsknop ingedrukt totdat het lampje van de knop knippert, verwijder vervolgens de USB-ontvanger uit de USB-poort en sluit deze weer aan, laat vervolgens de koppelingsknop los.