GXT 865 ASTA mechanisch toetsenbord - Mijn toetsenbord werkt niet of sommige toetsen werken niet

Gewijzigd op Thu, 16 May 2024 om 09:35 AM

(Compatibele artikelnummers 22630/23398)

De lampjes van numlock, caps lock en shift gaan steeds aan en uit.

Ik adviseer om de computer opnieuw op te starten en vervolgens het toetsenbord te resetten met de volgende toetsencombinatie.

Druk eerst op FN+ESC en als je deze toetsen ingedrukt houdt, druk je ook op F1+F3+F5:

FN + ESC

F1 + F3 + F5

Blijft het probleem aanhouden als het toetsenbord op een andere computer wordt aangesloten?