GXT 590 BOSI BLUETOOTH GAMEPAD - hoe je meerdere apparaten tegelijkertijd kunt aansluiten

Gewijzigd op Wed, 13 Mar 2024 om 03:45 PM

Bij het gelijktijdig gebruik van meerdere Bosi-gamepads kunnen er verbindingsproblemen optreden met de ontvanger.

• De eerste keer dat je verbinding maakt, steek alleen 1 USB-ontvanger in en dwing de X-input koppelingsmodus af door HOME + X gedurende 3 seconden in te drukken op een van de gamepads.
  • Ontkoppel deze USB-ontvanger en schakel de afstandsbediening uit (druk HOME gedurende 3-5 seconden in).
  • Sluit nu de andere USB-ontvanger en gamepad aan door stap 1 te volgen.
  • Als je wilt dat de controller opnieuw verbinding maakt terwijl deze ook het laatste apparaat 'onthoudt', druk dan gewoon gedurende 3-5 seconden op HOME (let op: niet HOME + X), de gamepad zal automatisch verbinding maken met de laatste dongle waarmee het is gekoppeld.