GTX 881 Odyss semi-mechanical led gaming keyboard - Uitgebreide Handleiding

Gewijzigd op Wed, 12 Jun 2024 om 12:47 PM

Compatibele artikelnummers : 23855

Hoe de GXT 881 ODYSS-toetsenbord

te installeren Sluit het Odyss-toetsenbord aan op een vrije USB-A-poort van de computer.

De computer herkent het toetsenbord en installeert de ingebouwde driver, dit kan enige tijd in beslag nemen.

Het toetsenbord is klaar voor gebruik.

Diagrama

Descripción generada automáticamente

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoe de verlichting van het Odyss-toetsenbord werkt

2. Druk op de toets FN + de toets met het symbool van een gloeilamp om de verlichting van het toetsenbord in of uit te schakelen.

Diagrama

Descripción generada automáticamente

3. Door FN + M1, M2, M3 of M4 in te drukken, kunt u schakelen tussen de verschillende kleurmodi.

Diagrama

Descripción generada automáticamente

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoe de aangepaste modus van de verlichting van het Odyss-toetsenbord werkt:

a b. Druk twee keer op de toetsen FN + M5.

c. Wanneer de lampjes beginnen te knipperen.

d. U kunt de 5 secties van uw toetsenbord aanpassen. Bijvoorbeeld: druk op de FN-toets + 1 en selecteer een kleur (blauw), druk vervolgens op FN + 2 en selecteer een andere kleur (rood) en ga zo door totdat u de 5 kleuren voor elke sectie hebt geselecteerd.

e. Wanneer u klaar bent om de wijzigingen op te slaan, drukt u opnieuw op FN + M5 en stoppen de lampjes met knipperen.

Diagrama

Descripción generada automáticamente

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoe de intensiteit van de verlichting van het toetsenbord te verhogen of te verlagen:

Druk op de toetsen zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding om de intensiteit van de toetsenbordverlichting te verhogen of te verlagen. Er zijn 3 verschillende niveaus van lichtintensiteit.

Diagrama

Descripción generada automáticamente

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoe de snelheid van de verlichting van het toetsenbord te verhogen of te verlagen:

Druk op de toetsen zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding om de snelheid waarmee de toetsenbordverlichting beweegt te verhogen of te verlagen.

Er zijn 3 verschillende niveaus van lichtsnelheid (ademhaling).

Diagrama

Descripción generada automáticamente

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoe de Windows-toets te activeren of deactiveren:

Druk op de FN-toets + de toets met het Windows-symbool om de Windows-toets te activeren of te deactiveren. Wanneer de Windows-toets actief is, opent deze de Windows-zoekmachine.

Druk op de FN-toets + de W-toets, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding, om de pijltoetsen te activeren of deactiveren.

Diagrama

Descripción generada automáticamente