BLUETOOTH®-GAMINGSPEAKERSET GXT 612 CETIC

Gewijzigd op Wed, 17 Jan 2024 om 04:18 PM

(Itemnummer 24970)

Zo sluit je de GXT 612 Cetic Bluetooth® Gaming Speaker Set aan

Installatiestappen voor bekabelde verbinding

Aansluiting voor voeding
Sluit de Cetic speakerset aan op een vrije USB-A poort van de computer of op een USB-A oplader die is aangesloten op een stopcontact.

Aansluiting voor audio
Voor geluid sluit je de aux-kabel van de speakerset aan op de audiopoort van de computer.

A drawing of a speaker
Description automatically generated

De speakerset aansluiten via Bluetooth

Als je de aan/uitknop lang indrukt, verbreek je de vorige Bluetooth verbinding. Dit geeft je de mogelijkheid om de Cetic speakerset te koppelen en te verbinden met een ander apparaat.

Je hoort een kort ''piep'' geluid wanneer de bekabelde verbinding actief is en een langer ''piep, piep, piep'' geluid wanneer de Bluetooth verbinding actief is.

A computer screen with a hand pointing to a keyboard
Description automatically generated with medium confidence

Ga naar de Bluetooth sectie van het apparaat waarmee je gaat koppelen en selecteer de TRUST GXT
Speaker om te koppelen.

A bluetooth logo with a red arrow
Description automatically generated

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Schakelen tussen de twee verbindingsmodi

Je kunt heen en weer schakelen tussen Bluetooth en de bekabelde verbinding door op de aan/uitknop te drukken.

A bluetooth speaker with a button
Description automatically generated

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoe de verlichting van de speakerset werkt

Druk op de knop boven op de rechterluidspreker om het licht aan te zetten.

Druk lang op die knop om het licht uit te doen.

Het is ook mogelijk om het volume te regelen door aan de aan/uitknop te draaien.

A diagram of a computer speaker