24732 - Webcam Taxon QHD

Gewijzigd op Thu, 21 Dec 2023 om 02:16 PM

De Taxon QDH ECO-webcam op de monitor plaatsen en afstellen

De meegeleverde universele standaard is geschikt voor zowel monitoren als bureauoppervlakken.

Diagram

Description automatically generated

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoe de webcam Taxon QHD ECO installeren (Artikelnummer 24732)

De webcam Taxon werkt met het ingebouwde Windows-stuurprogramma.

Sluit de USB-A kabel van de webcam aan op een vrije USB-A poort van de computer.

De webcam Taxon is klaar voor gebruik.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Problemen oplossen

De microfoon van de webcam wordt niet herkend door toegestane apps (bijv. Teams of Zoom)

Op Windows 10/11: Controleer of de webcam en de microfoon mogen worden gebruikt door toegestane apps in de Privacy-instellingen.

Hoe doe je dit?

Open Instellingen door op de sneltoets Windows + I te drukken of door op het pictogram Instellingen in het menu Start te klikken.

Klik in het venster Instellingen op Privacy.

Klik op Camera in het linkerpaneel. Je ziet een optie met de tekst "Apps toegang geven tot je camera". Schuif de schakelaar Aan. En selecteer welke apps toegang hebben tot je camera.

Klik op Microfoon in het linkerpaneel en zorg ervoor dat de optie die zegt: "Apps toegang geven tot uw microfoon." ook is ingeschakeld. Selecteer welke apps toegang hebben tot uw microfoon.

Graphical user interface, text, application, email

Description automatically generated

Graphical user interface, application

Description automatically generated

Raadpleeg de uitgebreide ondersteuningsinformatie van Microsoft op https://support.microsoft.com voor meer informatie over camera, microfoon en privacy.

Windows gebruikt de verkeerde microfoon wanneer andere apparaten zijn geïnstalleerd

Als de microfoon niet werkt, controleer dan of de microfoon van de webcam is ingesteld als standaardapparaat voor geluidsinvoer in de Geluidsinstellingen.

Graphical user interface, text, application

Description automatically generated

Graphical user interface, text, application

Description automatically generated

Wanneer je de webcam gebruikt met een toepassing zoals Skype / Teams / Zoom, moet je de webcam en zijn microfoon ook instellen als het standaard geluidsapparaat in de instellingen van die toepassing.
Als u een browsergebaseerde toepassing gebruikt, zoals Meet, zorg er dan voor dat de browser ook toegang heeft tot de webcam en microfoon via de browserinstellingen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Openen en sluiten van de Privacy Shutter Lens

Als je de privacysluiter naar rechts beweegt, opent de lens; als je hem naar links beweegt, sluit de sluiter de lens.Diagram