Algemene probleemoplossing voor draadloze producten - geen Bluetooth

Mijn draadloze product werkt niet. Wat kan ik doen?

Wij raden u aan het volgende te controleren:

• Controleer of er geen software van een eerder product is geïnstalleerd die de normale werking zou kunnen verstoren.
  • Update uw besturingssysteem.
  • Ga naar apparaatbeheer.
  • Vind uw product.
  • Klik er met de rechtermuisknop op en verwijder het stuurprogramma.
  • Start je computer opnieuw op.
  • De computer zal het apparaat automatisch detecteren en installeren.

Het product is klaar voor gebruik.

Als u een USB 3.0-poort gebruikt, raden wij u aan in plaats daarvan een USB 2.0-poort te gebruiken. Als het probleem zich blijft voordoen, test u de muis met een andere computer en kijkt u of het probleem zich herhaalt.