Ik heb een Trust-product gekocht via Amazon en het product is defect. Hoe kan ik gebruik maken van de garantie?

Gewijzigd op Fri, 01 Dec 2023 om 03:50 PM

Voor een garantie-omruiling kunt u contact opnemen met Amazon via hun chat-ondersteuningsdienst, omdat u een verkoopovereenkomst met hen heeft gesloten. Amazon zal het artikel voor je omruilen, op voorwaarde dat het artikel onder de garantie valt en je een geldig aankoopbewijs hebt.

Bij Trust Klantenservice kunnen wij u helpen met eventuele productgerelateerde defecten of vragen die u heeft over uw product. Wij behandelen geen verkoop- of retourgerelateerde vragen.

Als je een standaardbericht van Amazon hebt ontvangen dat de garantie via de fabrikant sneller wordt afgehandeld, kun je dit negeren en contact opnemen met Amazon om het apparaat om te ruilen. Voor alle Trust-producten is Amazon verantwoordelijk voor de garantieverwerking.