Ayda PC-Headset 3,5-mm-Audioanschluss

Gewijzigd op Mon, 03 Jun 2024 om 02:36 PM

Compatibel Artikelnummer 25087

Hoe installeer ik de Ayda-headset?

De headset aansluiten

Sluit de headset rechtstreeks aan op de aux-poort van uw computer zonder een hub of verlengkabel te gebruiken. De headset is klaar voor gebruik.

Een lijntekening van een hoofdtelefoon

Beschrijving automatisch gegenereerd

Hoe het volume van de headset aan te passen

Door aan het wiel op de headset te draaien, kunt u het volume verhogen of verlagen.

Een diagram van een cirkel met een driehoek en een rechte lijn

Beschrijving automatisch gegenereerd

Hoe de microfoon van de headset rechtstreeks vanaf de hoofdtelefoon te activeren of te deactiveren

Verplaats de microfoon naar een opwaartse positie om deze uit te schakelen. Breng de microfoon naar beneden om hem te activeren.

Een diagram van een microfoon